Hometalot, asuntokauppariidat ja kosteusvauriot

Hometalot, asuntokauppariidat ja kosteusvauriot

Hometalo- ja asuntokauppariidoissa on syytä valita lakimies, joka on riittävän aggressiivinen, pitää tiukasti puoliasi ja antaa oikeat neuvot jo riidan alkuvaiheessa. Tällöin vaatimukset tai niiden kiistäminen voidaan saada läpi ilman riitatilanteen pitkittymistä tai sen kärjistymistä. Yleisimmät kotivakuutukset kattavat lakimieskulusi asunnon tai loma-asunnon kauppaan liittyvissä riitatilanteissa!

Avustamme sekä asunnon myyjiä että ostajia kaikissa asuntokauppaan liittyvissä riitatilanteissa. Avustamme sekä vaatimusten esittämisissä että niihin vastaamisissa. Tutustu viimeisimpiin onnistumisiimme täältä.

Kotivakuutus kattaa yleensä lakimieskulut

Kotivakuutukseesi kuuluva oikeusturvaosa kattaa yleensä lakimieskulut asunnon, kiinteistön tai loma-asunnon kauppaan liittyvässä riitatilanteessa. Ota yhteyttä ja pyydä tilannettasi koskeva maksuton alkukartoitus!
Puh. 041 3199 591 (Antti Sippola, OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja) tai toimisto@laatujuristit.fi. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön täyttämällä oheisen lomakkeen.


    Lue meidän & asiakkaidemme onnistumisista:

    näissäkin onnistuimme