NÄISSÄKIN ONNISTUIMME

Me teemme tätä joka päivä.

Noin 90 % toimeksiannoistamme päättyy sovintoon ilman pitkää ja kallista oikeudenkäyntiä. Alla uusimpia tapauksia, joissa onnistuimme turvaamaan asiakkaamme edun eri puolilla Suomea:
Noin 90 % toimeksiannoistamme päättyy sovintoon ilman pitkää ja kallista oikeudenkäyntiä. Alla uusimpia tapauksia, joissa onnistuimme turvaamaan asiakkaamme edun eri puolilla Suomea:

 • Asuntokauppariita: Edustimme asunto-osakkeen myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta ulkoseinärakenteiden kosteus- ja mikrobivaurioiden johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset lähes kokonaan ja sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli vain muutaman prosentin ostajan alkuperäisestä vaatimuksesta. Uusimaa, 3/2024.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme kiinteistön ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati vahingonkorvausta välitysliikkeeltä sen vuoksi, että välitysliike oli antanut virheellistä tietoa kiinteistön kunnosta ja ominaisuuksista. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen välitysliike suoritti asiakkaallemme tuntuvan korvauksen. Pirkanmaa, 3/2024.

 • Asuntokauppariita: Edustimme asunto-osakkeen myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta huoneiston ilmastoinnin puutteiden ja ilmavuotojen johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset kokonaan ja ostaja ei jatkanut niiden esittämistä toimenpiteidemme jälkeen. Uusimaa, 2/2024.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaatii hinnanalennusta kylpyhuoneen sähkötöiden, ilmanvaihdon ja vedeneristyksen puutteiden johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset kokonaan ja ostaja ei jatkanut niiden esittämistä toimenpiteidemme jälkeen. Uusimaa, 2/2024.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme kiinteistön myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta virheellisesti rakennetun salaojajärjestelmän ja alapohja- ja ulkoseinärakenteiden kosteusvaurioiden johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset suurilta osin ja neuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli vain noin kymmenen prosenttia ostajan alkuperäisistä vaatimuksista. Kanta-Häme, 1/2024.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta ja vahingonkorvausta huoneistossa virheellisesti tehtyjen sähkötöiden johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset suurilta osin ja neuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli vain noin viisi prosenttia ostajan alkuperäisistä vaatimuksista. Uusimaa, 1/2024.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme kiinteistön myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta kellarikerroksen ulkoseinä- ja alapohjarakenteiden sekä välipohjan kosteus- ja mikrobivaurioiden johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset suurilta osin ja neuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli alle neljäkymmentä prosenttia ostajan alkuperäisistä vaatimuksista. Päijät-Häme, 1/2024.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme kiinteistön omistajaa tapauksessa, jossa vastapuoli vaati vahingonkorvauksia sen vuoksi, että hän katsoi omistavansa kiinteistöllä olevaa irtaimistoa. Onnistuimme torjumaan vastapuolen vaatimukset täysin ja vastapuoli luopui vaatimuksistaan. Pirkanmaa, 12/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme myyjänä toiminutta kuolinpesää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta kiinteistön virheellisen lattiarakenteen johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli alle 20 prosenttia ostajan alkuperäisestä vaatimuksesta. Varsinais-Suomi, 12/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme kiinteistön myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta kattovuodon ja katon puutteiden sekä yläpohjan eristeiden vaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli alle 30 prosenttia ostajan alkuperäisestä vaatimuksesta. Satakunta, 12/2023.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen myyjiä tapauksessa, jossa ostajat vaativat hinnanalennusta ilmavuotojen ja seinärakenteiden tiiveysongelmien johdosta. Onnistuimme torjumaan vastapuolen vaatimukset täysin ja vastapuoli luopui vaatimuksistaan. Uusimaa, 12/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme kiinteistön myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati, että kauppa puretaan alapohjan ja ulkoseinärakenteiden kosteus- ja mikrobivaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen kauppa purettiin sovinnollisesti. Etelä-Pohjanmaa, 11/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme vapaa-ajan kiinteistön myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati, että kauppa puretaan katon ja ulkoseinärakenteiden rakennusvirheiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä sai kohdistettua vaatimukset kiinteistön edelliseen omistajaan ja purettua tämän kanssa solmimansa kaupan. Lappi, 11/2023.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen ostajaa tapauksessa, jossa ostajalle oli annettu ennen kauppaa virheellistä tietoa huoneiston lainaosuuksista. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen välitysliike suoritti ostajalle tuntuvan hinnanalennuksen. Uusimaa, 11/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme kiinteistön myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta viemärien rakennusvirheen sekä vesivahingon ja sen aiheuttamien vaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle hinnanalennuksen joka oli alle 25 % ostajan alkuperäisestä vaatimuksesta. Kanta-Häme, 11/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme kiinteistön ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta kiinteistön alapohja- ja ulkoseinärakenteiden kosteus- ja mikrobivaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä maksoi ostajalle tuntuvan hinnanalennuksen. Etelä-Savo, 10/2023.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta, koska asunnon saunalla ei ollut rakennuslupaa ja sen seinärakenteessa oli rakennusvirhe. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä maksoi virheen korjauskustannukset ostajalle täysimääräisesti. Uusimaa, 10/2023.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen myyjää tapauksessa, jossa myyjä vaati korvausta ostajan vetäydyttyä asuntokaupasta. Asiassa löydettiin sovinnollinen ratkaisu juuri ennen oikeudenkäyntiä ja ostaja maksoi sopimussakon korkoineen myyjälle. Uusimaa, 10/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme myyjänä toiminutta kuolinpesää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta salaojien virheellisen korkeusaseman ja patolevyjen puutteiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajille korvauksen, joka oli alle puolet ostajan alkuperäisestä vaatimuksesta. Keski-Suomi, 10/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme kiinteistön myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta sen vuoksi, että kiinteistön pinta-ala oli pienempi, kuin mitä kauppakirjassa oli todettu. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli huomattavasti pienempi, kuin ostajan alkuperäinen vaatimus. Pirkanmaa, 9/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme kiinteistön myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta salaojituksen ja ulkoseinärakenteiden virheiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli huomattavasti pienempi, kuin ostajan alkuperäinen vaatimus. Päijät-Häme, 9/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme kiinteistön myyjänä toiminutta kuolinpesää tapauksessa, jossa ostaja oli jättänyt osan kiinteistön kauppahinnasta maksamatta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen asia ratkaistiin sovinnollisesti siten, että ostaja suoritti maksamatta olevan osan kauppahinnasta. Pirkanmaa, 8/2023.

 • Asuntokauppariita: Edustimme asunto-osakkeen myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta sen vuoksi, että rivitalossa oli havaittu valesokkelirakenne. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset täysin ja neuvottelujen jälkeen ostaja luopui vaatimuksistaan kokonaisuudessaan. Uusimaa, 8/2023.

 • Asuntokauppariita: Edustimme asunto-osakkeen myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta katon vuodon johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset täysin ja neuvottelujen jälkeen ostaja luopui vaatimuksistaan kokonaisuudessaan. Etelä-Karjala, 8/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme kiinteistön myyjänä toiminutta kuolinpesää tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta kiinteistössä havaittujen kosteus- ja mikrobivaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli merkittävästi pienempi, kuin ostajan alkuperäiset vaatimukset. Pohjois-Savo, 7/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme kiinteistön myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta ulkoseinärakenteen ja sisätiloihin aiheutuneiden kosteusvaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli huomattavasti pienempi, kuin ostajan alkuperäinen vaatimus. Uusimaa, 7/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme kiinteistön myyjää tilanteessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta ulkoseinän alajuoksun kosteus- ja lahovaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli huomattavasti pienempi, kuin ostajan alkuperäinen vaatimus. Satakunta, 7/2023.

 • Asuntokauppariita: Edustimme asunto-osakkeen ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta huoneiston muovimaton ja seinien mikrobi- ja kosteusvaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle tuntuvan hinnanalennuksen. Uusimaa, 6/2023.

 • Vuokrariita: Avustimme vuokralaista tapauksessa, jossa vuokranantaja vaati korvausta vuokrahuoneistolle aiheutetusta vahingosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen vuokralainen suoritti vuokranantajalle korvauksen, joka oli murto-osa vuokranantajan alkuperäisistä vaatimuksista. Uusimaa, 6/2023.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta kattovuodon ja asunto-osakeyhtiössä kaupanteon jälkeen toteutetun kattoremontin johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle hinnanalennuksen. Etelä-Savo, 6/2023.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta varastotiloja koskevan tiedonantovirheen johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle hinnanalennuksen. Pirkanmaa, 5/2023.

 • Vuokrariita: Avustimme vuokralaista tapauksessa, jossa vuokranantaja vaati vuokralaiselta korvausta vuokrahuoneiston vahingoittumisen johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen vuokralainen suoritti vuokranantajalle korvauksen, joka vastasi vain pientä osaa vuokranantajan vaatimuksista. Uusimaa, 5/2023.

 • Rakennusriita: Avustimme kiinteistön omistajaa tapauksessa, jossa kiinteistön toinen haltija vaati korvausta kiinteistöllä suorittamiensa korjaustöiden johdosta. Onnistuimme torjumaan toisen haltijan vaatimukset täysin eikä hän jatkanut vaatimusten esittämistä. Uusimaa, 5/2023.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta asunto-osakeyhtiössä kosteus- ja mikrobivaurioista sekä sisäilmaongelmista johtuvien remonttien johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajille merkittävän hinnanalennuksen. Pohjois-Savo, 5/2023.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta kylpyhuoneremonttia koskevan tiedonantovirheen ja märkätilan rakennusvirheiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle merkittävän hinnanalennuksen. Pohjanmaa, 4/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme vapaa-ajan kiinteistön myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta alapohjarakenteiden, märkätilojen, ylpohjan ja ilmanvaihdon virheiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli huomattavasti alhaisempi, kuin ostajan alkuperäiset vaatimukset. Pirkanmaa, 4/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta talon painumisen johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle merkittävän hinnanalennuksen. Kanta-Häme, 3/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme vapaa-ajan kiinteistön myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaatii hinnanalennusta putkivuodon aiheuttamien kosteusvaurioiden johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset suurilta osin ja neuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli huomattavasti alhaisempi, kuin ostajan alkuperäiset vaatimukset. Pirkanmaa, 3/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta märkätilan puutteiden johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset suurilta osin ja neuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli huomattavasti alhaisempi, kuin ostajan alkuperäiset vaatimukset. Uusimaa, 2/2023.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta asunto-osakeyhtiön puutteellisen salaojajärjestelmän ja sitä koskevan tiedonantovirheen johdosta. Onnistuineiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle tuntuvan hinnanalennuksen. Uusimaa, 2/2023.

 • Asuntokauppariita: Edustimme asunto-osakkeen ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta rivitalosta havaittujen kosteus- ja mikrobivaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle tuntuvan hinnanalennuksen. Uusimaa, 1/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta sen vuoksi, että sade- ja salaojavedet oli johdettu samaan putkistoon ja salaojajärjestelmä ei ollut suunnitelmien mukainen sekä ilmanvaihtojärjestelmän virheiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle tuntuvan hinnanalennuksen. Uusimaa, 1/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme vapaa-ajan kiinteistön myynyttä kuolinpesää tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta sen vuoksi, että kiinteistössä oli vesijättöä, jonka he joutuivat lunastamaan. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen välitysliike korvasi vesijätön lunastamisesta aiheutuvat kustannukset eivätkä päämiehemme joutuneet korvaamaan ostajalle mitään. Etelä-Savo, 1/2023.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta ulkorakennuksen katon vuodon sekä hormien virheiden johdosta. Onnistuimme torjumaan vaatimukset täysin ja neuvottelujen jälkeen ostaja luopui vaatimuksistaan kokonaisuudessaan. 12/2022, Kanta-Häme.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon myyjää tilanteessa, jossa ostaja vaati korvausta viemärin, leivinuunin ja ilmavesilämpöpumpun vikojen ja puutteiden johdosta. Onnistuimme torjumaan vaatimukset täysin ja neuvottelujen jälkeen ostaja luopui vaatimuksistaan kokonaan. 12/2022, Päijät-Häme.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta kattovuotojen ja ala- ja yläpohjan kosteus- ja mikrobivaurioiden johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset suurilta osin ja neuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli huomattavasti alhaisempi, kuin ostajan alkuperäinen vaatimus. 12/2022, Uusimaa.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta katon vuodon johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset suurilta osin ja sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli vain alle 10 % ostajan alkuperäisistä vaatimuksista. Varsinais-Suomi, 11/2022.

 • Asuntokauppariita: Edustimme asunto-osakkeen ostajaa tilanteessa, jossa huoneistossa oli kauppojen jälkeen havaittu mm. merkittäviä lämpövuotoja. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjät maksoivat asiakkaallemme tuntuvan hinnanalennuksen. Kanta-Häme, 11/2022.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta sen vuoksi, että taloyhtiössä joudutaan uusimaan salaojat ja katto sekä korjaamaan mikrobivaurioita. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset suurilta osin ja sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli alle kolmasosan ostajan alkuperäisistä vaatimuksista. Pohjois-Savo, 11/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajia tapauksessa, jossa ostajat vaativat korvausta sen vuoksi, että kiinteistön salaojien remontista oli annettu virheellistä tietoa ja omakotitalon alapohjasta löydettiin mikrobivaurioita. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen kauppa purettiin ja myyjä palautti kauppahinnan ostajalle. Kymenlaakso, 11/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjiä tapauksessa, jossa ostajat vaativat kaupan purkua ulkoseinärakenteiden kosteus- ja mikrobivaurioiden sekä salaojien puutteiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen asia saatiin sovittua kohtuullisella hinnanalennuksella ilman oikeudenkäyntiä. Päijät-Häme, 10/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjiä tapauksessa, jossa ostajat vaativat merkittävää hinnanalennusta salaojien väärän korkeusaseman, ulkoseinärakenteiden puutteellisen tuuletuksen sekä lämmöneristyksen puutteiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen asia saatiin sovittua huomattavasti pienemmällä hinnanalennuksella kuin, mitä ostajat olivat vaatineet. Pohjois-Pohjanmaa, 10/2022.

 • Asuntokauppariita: Edustimme rivitalohuoneiston myyjiä tapauksessa, jossa ostaja vaati kaupan purkua koko asunto-osakeyhtiön alalta löytyneiden mikrobivaurioiden perusteella. Onnistuimme torjumaan kaupan purkua kokevat vaatimukset, ja asia saatiin päämiestemme puolesta sovittua maltillisella hinnanalennuksella ilman oikeudenkäyntiä. Uusimaa, 10/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajia tapauksessa, jossa ostajat vaativat hinnanalennusta kellarikerroksen mikrobivaurioiden ja ulkoverhouksen sekä yläpohjan kosteus- ja lahovaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajille tuntuvan hinnanalennuksen. Pohjois-Pohjanmaa, 9/2022.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen ostajia tapauksessa, jossa ostajat vaativat hinnan alennusta sen vuoksi, että kaupanteon jälkeen kävi ilmi, että taloyhtiössä on korjattava havaittuja mikrobivaurioita ja uusittava salaojat. Onnstuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajille tuntuvan hinnanalennuksen. Uusimaa, 9/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajia tapauksessa, jossa ostajat vaativat hinnanalennusta kellarrikerroksen mikrobivaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle tuntuvan hinnanalennuksen. Kanta-Häme, 8/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajia tapauksessa, jossa ostajat vaativat hinnanalennusta märkätilojen ja katon puutteiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle tuntuvan hinnanalennuksen. Uusimaa, 8/2022.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati myyjältä hinnanalennusta putkiremonttia koskevien tietojen antamatta jättämisestä (tiedonantovirhe). Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle hinnanalennuksen. Uusimaa, 6/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta kellarin vuotovahingon, alapohjan ja ulkoseinärakenteiden virheiden johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset suurilta osin ja sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli vain 15 % ostajan alkuperäisistä vaatimuksista. Varsinais-Suomi, 6/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta perusmuurin kosteusvaurioiden, salaojien virheen sekä kylpyhuoneen vesivahingon johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset suurilta osin ja sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli vain 15 % ostajan alkuperäisistä vaatimuksista. Uusimaa, 6/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta katon vuodon ja vikojen johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset suurilta osin ja sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle korvauksen, joka oli vain 15 % ostajan alkuperäisistä vaatimuksista. Uusimaa, 5/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme kiinteistön myyjänä toiminutta kuolinpesää (pesän osakkaita) asiassa, jossa ostaja vaati kaupan purkua lukuisiin eri tyyppisiin kiinteistön virheisiin vedoten. Neuvottelujen tuloksena onnistuimme torjumaan suurimman osan ostajan vaatimuksista ja asia saatiin kaupan purkamisen sijaan sovittua hyvin maltillisella hinnanalennuksella. Uusimaa, 5/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme vapaa-ajan kiinteistön myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta vanhan vesivahingon johdosta. Onnistuimme torjumaan vaatimukset täysin ja neuvottelujen jälkeen ostaja luopui vaatimuksistaan kokonaan. Pirkanmaa, 4/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta valesokkeliin liittyvän tiedonantovirheen johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle tuntuvan hinnanalennuksen. Lappi, 4/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati kaupan purkua useisiin väitettyihin kiinteistön virheisiin vedoten. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena ostajan kaupan purkua koskevat vaatimukset saatiin torpattua, ja myyjä suoritti ostajalle lopulta vain pienehkön hinnanalennuksen. Pohjois-Pohjanmaa, 3/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajia tapauksessa, jossa ostajat vaativat myyjältä hinnanalennusta salaojien puutteiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjät suorittivat ostajille tuntuvan hinnanalennuksen. Varsinais-Suomi, 3/2022.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen myyjiä tapauksessa, jossa ostajat vaativat hinnanalennusta myyjiltä taloyhtiössä toteutettavien remonttien johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset suurimmilta osin ja neuvottelujen jälkeen myyjät suorittivat ostajalle korvauksen, joka oli alle puolet ostajien alkuperäisistä vaatimuksista. Varsinais-Suomi, 3/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon ostajaa tilanteessa, jossa kiinteistön viemäriputkistossa oli havaittu laatuvirhe. Esitimme asiassa vaatimuksen myyjille, ja onnistuneiden neuvottelujen tuloksena myyjät suorittivat ostajalle tuntuvan hinnanalennuksen. Pirkanmaa, 3/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon ostajia tilanteessa, jossa rakennuksen viemäristössä oli havaittu virheitä ja puutteita. Hyvin onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjät suostuivat suorittamaan päämiehillemme hinnanalennuksen, jolla virheen korjauskustannukset voitiin pääosin kattaa. Päijät-Häme, 2/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon ostajaa tapauksessa, jossa remontin yhteydessä oli havaittu kosteusvauriot kylpyhuoneen ja saunatilan seinärakenteissa. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjät suorittivat asiakkaallemme merkittävän hinnanalennuksen. Etelä-Karjala, 2/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati kaupan purkua ja hinnanalennusta kiinteistön seinärakenteiden kosteusvaurioiden ja sisäilmaongelmien johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjälle myönnettiin täysi vastuunvapaus kiinteistön mahdollisista muista piilevistä virheistä kohtuullista hinnanalennusta vastaan. Päijät-Häme, 2/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajaa tilanteessa, jossa ostaja oli pian kiinteistölle muuttamisen jälkeen havainnut talon katossa useita vuotoja. Esitimme vaatimuksia myyjänä toimineelle kuolinpesälle, joka lopulta suostui suorittamaan asiakkaallemme tuntuvan hinnanalennuksen katon virheiden johdosta.  Kymenlaakso, 2/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa kiinteisön nykyiset omistajat vaativat ostajalta hinnanalennusta viemärin virheen aiheuttaman vesivahingon johdosta ja ostajat vaativat vastaavaa hinnanalennusta edelleen myyjältä. Onnistuimme torjumaan ostajan vaatimukset suurimmilta osin ja neuvottelujen jälkeen myyjät suorittivat ostajalle korvauksen, joka oli kuitenkin vain alle 15 % ostajan alkuperäisestä vaatimuksesta. Uusimaa, 2/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme myyjänä toiminutta kuolinpesää tapauksessa, jossa ostaja vaati korvauksia ostamansa kiinteistön kellarikerroksen kosteusongelmien johdosta.  Onnistuimme torjumaan vaatimukset täysin ja neuvottelujen jälkeen ostaja luopui vaatimuksistaan kokonaan. Etelä-Savo, 1/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostajat vaativat hinnanalennusta viemärijärjestelmään liittyvän tiedonantovirheen johdosta. Onnistuimme torjumaan ostajien vaatimukset suurimmilta osin ja neuvottelujen jälkeen myyjät suorittivat ostajille korvauksen, joka oli alle 15 prosenttia ostajien alkuperäisestä vaatimuksesta. Pohjanmaa, 1/2022.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon myyjänä toiminutta kuolinpesää tilanteessa, jossa ostaja vaati myyjiltä kaupan purkua mm. kellarikerroksen mikrobivaurioiden vuoksi. Menestyksellä hoidettujen sovintoneuvottelujen jälkeen myyjät suorittivat ostajalle lopulta vain pienehkön hinnanalennuksen. 1/2022, Pohjois-Savo.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta kylpyhuoneen lattiakaivon virheen ja puutteellisten kaatojen johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle hinnanalennuksen. Uusimaa, 12/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta lisärakennuksen viemäröinnin ja lattiakaivon virheen johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle hinnanalennuksen. Kanta-Häme, 12/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon ostajia tapauksessa, jossa ostajat vaativat hinnanalennusta seinä- ja lattiarakenteiden mikrobi- ja kosteusvaurioiden johdosta. Asiassa saavutettiin sovinto käräjäoikeudessa järjestetyssä tuomioistuinsovittelussa, ja myyjät suorittivat asiakkaallemme merkittävän hinnanalennuksen. Kymenlaakso, 11/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostajat vaativat hinnanalennusta sokkelin kosteusongelmien johdosta. Onnistuimme torjumaan vaatimukset täysin ja neuvottelujen jälkeen ostaja luopui vaatimuksistaan kokonaan. Kanta-Häme, 11/2021.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen ostajia tapauksessa, jossa ostajat vaativat hinnanalennusta myyjältä taloyhtiössä toteutettavien remonttien johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjät suorittivat asiakkaillemme tuntuvan hinnanalennuksen. Uusimaa, 11/2021.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen myyjää tilanteessa, jossa ostaja vaati, että kauppa puretaan huoneiston sisäilmaongelmien vuoksi. Onnistuimme torjumaan vaatimukset täysin ja neuvottelujen jälkeen ostaja luopui vaatimuksistaan kokonaan. Kanta-Häme, 10/2021.

 • Vuokra-asuntoon liittyvä riita: Avustimme vuokralaista tilanteessa, jossa ilmeni, että vuokra-asunnossa on kosteus- ja mikrobivaurioita. Vaadimme vuokralaisen puolesta vuokranantajalta hyvitystä ja onnistuneiden neuvottelujen jälkeen vuokranantaja suoritti tuntuvan hyvityksen. Pohjois-Savo, 10/2021.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen myyjää tilanteessa, jossa ostaja vaati, että kauppa puretaan huoneiston sisäilmaongelmien vuoksi. Onnistuimme torjumaan vaatimukset täysin ja neuvottelujen jälkeen ostaja luopui vaatimuksistaan kokonaan. Kanta-Häme, 10/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajia tapauksessa, jossa ostajat vaativat hinnanalennusta keittiöstä havaitun vesivahingon ja virheellisten sähköasennusten johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjät suorittivat asiakkaallemme hinnanalennuksen. Uusimaa, 10/2020.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajia tapauksessa, jossa ostajat vaativat hinnanalennusta ulkoseinärakenteiden mikrobi- ja kosteusvaurioiden johdosta. Asiassa saavutettiin sovinto käräjäoikeudessa järjestetyssä tuomioistuinsovittelussa, ja myyjät suorittivat asiakkaallemme merkittävän hinnanalennuksen. Pohjois-Karjala, 10/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta parvekelasien virheen johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle hinnanalennuksen. Uusimaa, 9/2021.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asuinhuoneiston myyjiä tilanteessa, jossa ostaja vaati myyjiltä suurta hinnanalennusta vedoten huoneiston lukuisiin väitettyihin virheisiin. Pystyimme suurimmilta osin torjumaan ostajan vaatimukset, ja päämiehemme suorittivat ostajalle hinnanalennuksena summan, joka oli vain noin 20 % ostajan alkuperäisistä vaatimuksista. Uusimaa, 9/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta alapohjan betonilaatan ja lämmitysputkiston väitettyjen virheiden johdosta. Onnistuimme torjumaan vaatimukset täysin ja neuvottelujen jälkeen ostaja luopui vaatimuksistaan kokonaan. Uusimaa, 8/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajaa tapauksessa, jossa kiinteistön lattia- ja seinärakenteissa oli havaittu kosteusvaurioita. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti päämiehellemme tuntuvan hinnanalennuksen. Etelä-Karjala, 8/2021.

 • Vuokra-asuntoon liittyvä riita: Avustimme vuokralaista tapauksessa, jossa vuokranantaja kieltäytyi palauttamasta vuokravakuutta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen vuokranantaja palautti koko vuokravakuuden. Uusimaa, 8/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaatii merkittävää hinnanalennusta erinäisten uuden kiinteistön väitettyjen rakennusvirheiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen pääosa ostajan vaatimuksista onnistuttiin torjumaan. Uusimaa 6/2021.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta kylpyhuoneen kohonneiden kosteusarvojen johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle hinnanalennuksen. Uusimaa 6/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajaa tilanteessa, jossa kiinteistön katossa oli havaittu puutteita. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä maksoi asiakkaallemme korvauksen, ja oikeudenkäynniltä vältyttiin. Satakunta, 5/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajaa tilanteessa, jossa kiinteistön katossa oli havaittu vuotokohtia ja katto jouduttiin uusimaan. Hyvin onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjä maksoi asiakkaallemme merkittävän hinnanalennuksen katon virheiden johdosta. Keski-Suomi, 5/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta sen vuoksi, että kiinteistön viemäreitä ei oltu korjattu ilmoitettuna ajankohtana. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti päämiehellemme tuntuvan hinnanalennuksen. Uusimaa, 5/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati kaupan purkua koko rakennuksen laajuisten kosteusvaurioiden johdosta. Onnistuimme torjumaan pääosan ostajan vaatimuksista ja asiakkaamme selvisi tilanteesta vähäisellä hinnanalennuksella. Lappi, 5/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati kaupan purkua koko rakennuksen laajuisten kosteusvaurioiden johdosta. Asiassa saavutettiin sovinto käräjäoikeuden pääkäsittelyssä ja asiakkaamme välttivät kaupan purun.
  Etelä-Karjala, 5/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajaa tapauksessa, jossa rakennuksen alapohjasta ja sokkelista löytyi laajoja kosteus- ja mikrobivaurioita. Asiassa saavutettiin sovinto käräjäoikeudessa järjestetyssä tuomioistuinsovittelussa, ja kauppa purettiin. Pohjois-Savo, 4/2021.

 • Asuntokauppariita: Edustimme rivitalohuoneiston ostajaa tilanteessa, jossa huoneistosta oli noin vuoden asumisen jälkeen löytynyt mm. mikrobivaurioita. Nopeasti edenneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä korvasi ostajalle suurimman osan huoneiston korjauskustannuksista. Pohjois-Pohjanmaa, 4/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme vapaa-ajan kiinteistön ostajaa tapauksessa, jossa mökkitontti oli myyty rantatonttina, mutta kaupanteon jälkeen paljastui, että tontti ei rajoitukaan vesistöön, vaan vesijättömaahan. Onnistuneiden neuvottelujen jälkeen myyjä korvasi valtaosan vesijätön lunastamisesta aiheutuneista kustannuksista. Etelä-Savo, 4/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon ostajaa tilanteessa, jossa ostaja oli havainnut kiinteistön alapohjassa laajahkoja lahovaurioita kauppojen jälkeen. Menestyksekkäiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjä suostui suorittamaan asiakkaallemme merkittävän hinnanalennuksen. Pirkanmaa, 4/2021.

 • Asuntokauppariita: Avustimme rivitalohuoneiston ostajaa tapauksessa, jossa taloyhtiön rakennuksista oli löytynyt mikrobi- ja kosteusvaurioita. Onnistuneiden neuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajalle tuntuvan hinnanalennuksen. Lappi, 3/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon ostajia tapauksessa, jossa kiinteistön vesikatto vuoti ilmeisen rakennusvirheen vuoksi. Sovintohenkisen kirjelmöinnin tuloksena myyjä lopulta suoritti asiakkaillemme hinnanalennuksen, jolla katon korjauskustannuksia voitiin kattaa. Etelä-Karjala, 3/2021.

 • Asuntokauppariita: Avustimme kerrostalohuoneiston myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta ja vahingonkorvausta kylpyhuoneen ja vessan virheiden johdosta. Onnistuimme torjumaan vaatimukset kokonaan ja neuvottelujen jälkeen ostaja luopui vaatimuksistaan täysin. Varsinais-Suomi, 3/2021.

 • Vuokra-asuntoon liittyvä riita: Avustimme vuokralaista tilanteessa, jossa vuokralainen havaitsi vuokrahuoneistossa kosteus- ja mikrobivaurion. Vaadimme vuokralaisen puolesta vuokranantajalta hyvitystä ja onnistuneiden neuvottelujen jälkeen vuokranantaja suoritti tuntuvan hyvityksen. Uusimaa, 3/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme ostajaehdokasta tilanteessa, jossa myyjä vetäytyi kiinteistön vuokraoikeuden kaupasta ja kieltäytyi maksamasta sovittua hyvitystä. Onnistuneiden neuvottelujen jälkeen myyjä suoritti sovitun hyvityksen asiakkaallemme. Uusimaa, 3/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta lattia- ja seinärakenteiden kosteusvaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjä suoritti ostajalle merkittävän hinnanalennuksen. Kanta-Häme, 2/2021.

 • Asuntokauppariita: Avustimme kerrostalohuoneiston myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati hinnanalennusta ja vahingonkorvausta kylpyhuoneen kaatojen virheellisyyden vuoksi. Onnistuimme suurelta osin torppaamaan ostajan vaatimukset siten, että päämiehemme suoritti lopulta hinnanalennuksena vain alle kolmasosan siitä, mitä ostaja oli alunperin vaatinut. Uusimaa, 2/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta seinä- ja sokkelirakenteiden mikrobivaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjä suoritti ostajalle merkittävän hinnanalennuksen. Pohjois-Pohjanmaa, 2/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati korvausta seinä- ja sokkelirakenteiden mikrobivaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjä suoritti ostajalle merkittävän hinnanalennuksen. Pohjois-Pohjanmaa, 2/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjiä tapauksessa, jossa ostaja vaatii korvauksia kiinteistölle jääneiden tavaroiden ja jätteiden siivoamisesta aiheutuneista kustannuksista. Onnistuimme torjumaan vaatimukset kokonaan ja neuvottelujen jälkeen ostaja luopui vaatimuksistaan. Uusimaa, 1/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajia tapauksessa, jossa kauppojen jälkeen talossa oli havaittu lukuisia eri tyyppisiä laatuvirheitä. Vaadimme asiakkaidemme puolesta kiinteistökaupan purkua, jota myyjä vastusti. Tämä poikkeuksellisesti täysimittaiseen oikeudenkäyntiin päätynyt tapaus päättyi siten, että käräjäoikeus lopulta tuomitsi kaupan purettavaksi. Etelä-Karjala, 1/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon ostajia tapauksessa, jossa ostajat olivat kauppojen jälkeen havainneet puutteita kiinteistön salaojajärjestelmässä. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjät korvasivat salaojajärjestelmän korjaamisesta aiheutuvat kustannukset. Kanta-Häme, 1/2021.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon ostajia tapauksessa, jossa omakotitalossa oli pian kauppojen jälkeen havaittu kosteusvaurioita mm. rakennuksen alapohjassa ja wc:ssä. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjä suoritti asiakkaillemme merkittävän hinnanalennuksen, jolla virheiden korjauskustannukset voitiin kattaa. Uusimaa, 12/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaatii korvausta kylpyhuoneen virheen johdosta. Onnistuneiden neuvottelujen jälkeen ostaja lopulta luopui vaatimuksistaan kokonaan. Varsinais-Suomi, 12/2020.

 • Vuokra-asuntoon liittyvä riita: Avustimme vuokralaista tilanteessa, jossa kaupungin omistamassa asunnossa oli havaittu homevaurio ja sisäilmavirhe, jotka oikeuttivat asiakkaamme vuokranalennukseen. Vuokranantaja oli aluksi hyvin jyrkästi kieltäytynyt suorittamasta vuokranalennusta, mutta kuluttajariitalautakunnasta saamamme edullisen ratkaisusuosituksen johdosta vuokranantaja lopulta taipui suorittamaan asiakkaallemme kuuluvan vuokranalennuksen. Kanta-Häme, 12/2020.

 • Autokauppariita: Edustimme henkilöauton ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati autoliikettä purkamaan kaupan autossa ilmenneiden epämääräisten öljyvuotojen vuoksi. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjä suostui lopulta purkamaan kaupan. Pohjois-Savo, 12/2020.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon myyjiä tapauksessa, jossa ostaja vaati asiakkailtamme hinnanalennusta mm. viemäriputken halkeamisen aiheuttaman kosteusvaurion johdosta. Saimme suurimmalta osin torpattua ostajan vaatimukset, ja asiakkaamme suorittivat ostajalle lopulta vain nimellisen korvauksen. Satakunta, 11/2020.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajia tilanteessa, jossa ostajat olivat kauppojen solmimisen jälkeen huomanneet kiinteistön katossa vuotokohtia. Kiinteistössä oli havaittu myös muita, hieman vähäisempiä virheitä. Onnistuneiden neuvottelujen tuloksena asiassa saavutettiin sovinto käräjäoikeuden valmisteluvaiheessa ja myyjät sitoutuivat suorittamaan asiakkaillemme tuntuvan hinnanalennuksen. Kanta-Häme, 11/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen myyjää vastauksen laatimisessa sen jälkeen, kun ostaja oli vaatinut korvausta kylpyhuoneen lattian kaatojen virheestä. Vastauksemme johdosta ostaja lopetti vaatimusten esittämisen päämiestämme kohtaan. Uusimaa 11/2020.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme kesämökin ostajaa tapauksessa, jossa ostaja vaati korvauksia patolevyjen ja salaojajärjestelmien puutteiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjä suoritti ostajille hinnanalennuksen. Pirkanmaa 10/2020.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme myyjänä toiminutta kuolinpesää tapauksessa, jossa ostaja vaati korvauksia ostamansa kiinteistön viemärijärjestelmän puutteiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen ansiosta asiakkaamme joutui maksamaan ostajalle huomattavasti pienemmän korvauksen, kuin mitä ostaja alun perin vaati. Pohjois-Pohjanmaa, 10/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen ostajaa tapauksessa, jossa kylpyhuoneesta löytyi rakennusvirhe. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjä suoritti asiakkaallemme hinnanalennuksen. Pirkanmaa, 10/2020.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa ostaja vaati korvauksia viallisen maalämpöpumpun johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena asiakkaamme joutui maksamaan ostajalle vain pienen korvauksen. Pirkanmaa, 10/2020.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa rakennuksen autotallista oli löytynyt kosteus- ja mikrobivaurioita. Onnistuneiden neuvottelujen tuloksena asiakkaamme suoritti ostajalle pienen hinnanalennuksen ja asiakkaamme sai täyden vastuuvapauden kiinteistöltä mahdollisesti myöhemmin löytyvistä virheistä. Pohjois-Savo, 10/2020.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon ostajaa tapauksessa, jossa talon lattian alta oli löytynyt kosteusvaurioita. Myös myyjän kuntotarkastajalle, ja sitä kautta asiakkaallemme, antamat tiedot talon kunnosta osoittautuivat virheellisiksi. Asiassa saavutettiin sovinto käräjäoikeudessa järjestetyssä tuomioistuinsovittelussa, ja myyjät suorittivat asiakkaallemme merkittävän hinnanalennuksen. Kanta-Häme, 9/2020.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajia tilanteessa, jossa talon peltikatossa oli kauppojen solmimisen jälkeen havaittu useita vuotokohtia. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen jälkeen myyjät suorittivat asiakkaillemme merkittävän hinnanalennuksen. Etelä-Suomi, 9/2020.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon ostajaa riita-asiassa, joka koski kellarikerroksen kosteus- ja mikrobivaurioista johtuvaa laatuvirhettä. Neuvottelujen jälkeen myyjä suoritti asiakkaallemme tuntuvan hinnanalennuksen. Kanta-Häme, 9/2020.

 • Kiinteistökauppariita: Edustimme omakotitalon myyjää tilanteessa, jossa rakennuksen yläpohjasta oli löytynyt kosteus- ja lahovaurioita. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena asiakkaamme joutui maksamaan ostajalle vain poikkeuksellisen pienen hinnanalennussumman. Pohjois-Pohjanmaa, 9/2020.

 • Riita koskien ostajan oikeutta vetäytyä kiinteistön kaupasta: Avustimme omakotitalon ostajaehdokasta tilanteessa, jossa ostotarjouksen hyväksymisen jälkeen, mutta ennen kauppakirjan allekirjoittamista, ostajaehdokkaat olivat saaneet kiinteistöllä vakavia sisäilmaongelmiin viittavia fyysisiä oireita. Asiassa päästiin neuvotteluteitse varsin nopeasti sovinnolliseen ratkaisuun. Keski-Suomi, 9/2020.

 • Kiinteistökauppariita: Avustimme omakotitalon ostajia tapauksessa, jossa kaupan jälkeen oli havaittu, että rakennuksen katosta puuttuu kokonaan aluskate, vaikka kauppoja edeltäneessä kuntotarkastuksessa aluskatteen oli mainittu olevan paikoillaan. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjät suorittivat asiakkaillemme tuntuvan hinnanalennuksen. Pohjois-Savo, 9/2020.

 • Asuntokauppariita: Edustimme rivitalohuoneiston ostajaa tapauksessa, jossa kaupan jälkeen huoneiston rakenteissa oli havaittu kosteus- ja mikrobivaurioita. Myyjän aluksi varsin jyrkästä suhtautumisesta huolimatta, joutui myyjä lopulta suorittamaan asiakkaallemme tuntuvan hinnanalennuksen. Pohjois-Savo, 8/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeen myyjää tapauksessa, jossa kaupan kohteena olleesta huoneistosta ja taloyhtiön rakennuksista löytyi laajoja kosteusvaurioita. Onnistuneiden neuvottelujen tuloksena myyjä joutui suorittamaan ostajalle vain maltillisen korvauksen. Päijät-Häme, 8/2020.

 • Kiinteistöriita: Asiakkaamme entinen puoliso vaati asiakkaaltamme korvausta sen vuoksi, että katsoi asiakkaamme olevan vastuussa heidän omistamansa kiinteistön virheellisesti tehdystä remontista. Onnistuimme tyrmäämään vastapuolen vaatimukset täysin ja vastapuoli luopui vaatimuksistaan. Pohjois-Pohjanmaa, 8/2020.

 • Asuntokauppariita: Edustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa kauppojen jälkeen talon seinä- ja lattiarakenteissa oli havaittu laajoja kosteusvaurioita. Aluksi ostaja vaati myyjältä kaupan purkua, mutta onnistuimme tyrmäämään ostajan vaatimukset täysin ja ostaja lopulta luopui kaikista vaatimuksistaan. Keski-Suomi, 8/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme omakotitalon myyjää tapauksessa, jossa kauppojen jälkeen omakotitalossa oli havaittu laajoja ala- ja välipohjan kosteusvaurioita. Ostajat vaativat myyjältä aluksi kaupan purkua, mutta onnistuneiden neuvottelujen tuloksena myyjä joutui suorittamaan ostajlle vain maltillisen hinnanalennuksen. Uusimaa, 8/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme omakotitalon ostajaa, kun kiinteistön rakenteissa oli havaittu kosteus- ja lahovaurioita. Varsin nopeasti edenneiden neuvottelujen tuloksena myyjät suorittivat asiakkaallemme tuntuvan hinnanalennuksen. Keski-Suomi, 7/2020.

 • Asuntokauppariita: Edustimme omakotitalon ostajaa tapauksessa, jossa kauppojen jälkeen oli autotallissa havaittu kosteusvaurio. Neuvottelujen tuloksena myyjät suorittivat päämiehellemme merkittävän hinnanalennuksen ja vahingonkorvauksen. Etelä-Karjala, 7/2020.

 • Asuntokauppariita: Edustimme omakotitalon myyjiä tilanteessa, jossa ostajaehdokkaat olivat yllättäen vetäytyneet kaupoista sen jälkeen, kun kaupoista oli sovittu ja myyjät olivat jo muuttaneet kiinteistöltä pois vuokra-asuntoon. Onnistuimme neuvottelemaan päämiehillemme tuntuvan vahingonkorvauksen. Pohjois-Pohjanmaa, 6/2020.

 • Vuokrasopimusriita: Edustimme vuokranantajaa maanvuokrasopimuksen purkua koskeneessa riitatilanteessa. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena vuokrasopimus saatiin purettua molempia osapuolia tyydyttävillä ehdoilla ja oikeudenkäynniltä asiassa vältyttiin. Uusimaa, 6/2020.

 • Asuntokauppariita: Edustimme omakotitalon ostajia tapauksessa, jossa ostajat vaativat myyjiltä hinnanalennusta mm. katon vuodon sekä sen aiheuttamien vaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjät suorittivat päämiehillemme kauppahinnan alennuksen. Varsinais-Suomi, 5/2020.

 • Kiinteistön remonttia koskeva riita: Avustimme omakotitalon omistajia tilanteessa, jossa remontin suorittanut rakennusliike esitti vaatimuksia talon omistajia kohtaan. Onnistuimme tyrmäämään rakennusliikkeen vaatimukset täysin ja se luopui kaikista vaatimuksistaan. Uusimaa, 5/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme vapaa-ajan kiinteistön ostajia tilanteessa, jossa vaadimme myyjältä hinnanalennusta rakennuksen alapohjan vauroiden vuoksi. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjä suoritti päämiehillemme huomattavan suuruisen hinnanalennuksen ja oikeudenkäynniltä vältyttiin. Uusimaa, 4/2020.

 • Asuntokauppaan liittyvä konultointi: Neuvoimme asiakastamme asunnon ostotarjousmenettelyyn liittyvässä epäselvyystilanteessa. Asiakkaamme ostotarjous lopulta hyväksyttiin. Satakunta, 4/2020.

 • Asuntokauppariita: Edustimme omakotitalon ostajia tilanteessa, jossa vaadimme myyjiltä hinnanalennusta mm. väliseinän vauroiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjät suorittivat päämiehillemme merkittävän suuruisen kauppahinnan alennuksen ilman oikeudenkäyntiä. Satakunta, 4/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme omakotitalon myyjiä tapauksessa, jossa ostajat vaativat hinnanalennusta teettämästään kattoremontista. Asiassa päästiin sovinnolliseen ratkaisuun ja onnistuimme neuvottelemaan huomattavasti pienemmän hinnanalennuksen, kuin mitä ostajat olivat vaatineet. Uusimaa, 4/2020.

 • Asuntokauppariita: Edustimme omakotitalon myyjiä tapauksessa, jossa ostajat vaativat myyjiltä hinnanalennusta katon vaurioiden ja vesivahingon vuoksi. Onnistuimme neuvottelemaan asiassa pienemmän hinnanalennuksen, kuin mitä ostajat olivat vaatineet, minkä lisäksi saimme kiinteistön edelliset omistajat vastaamaan kiinteistön merkittävämmistä korjauksista. Uusimaa, 3/2020.

 • Asuntokauppariita: Edustimme omakotitalon ostajia tapauksessa, jossa ostajat vaativat myyjiltä hinnanalennusta mm. väliseinärakenteiden vaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjät suorittivat päämiehillemme merkittävän suuruisen kauppahinnan alennuksen. Lappi, 3/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme myyjiä tilanteessa, jossa ostaja vaati korvausta omakotitalon romahtaneet betoniviemärin vuoksi. Onnistuimme tyrmäämään ostajan vaatimukset täysin, ja hän luopui kaikista vaatimuksistaan. Satakunta, 3/2020.

 • Asuntokauppariita: Edustimme omakotitalon myyjiä tilanteessa, jossa ostaja vaati korvauksia kiinteistön katon vaurioiden johdosta. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjät joutuivat suorittamaan huomattavasti pienemmän summan hinnanalennusta, kuin mitä ostaja oli vaatinut. Uusimaa, 3/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme vapaa-ajan kiinteistön ostajaa tilanteessa, jossa kaupan kohteen katossa oli kauppojen jälkeen havaittu vaurioita ja ostajalle oli ilmennyt, että kaupan kohteesta annetut tiedot olivat virheellisiä. Onnistuimme neuvottelemaan  merkittävän hinnanalennuksen asiakkaamme hyväksi ilman oikeudenkäyntiä. Varsinais-Suomi, 3/2020.

 • Asuntokauppariita: Edustimme omakotitalon myyjää tilanteessa, jossa ostajat vaativat korvausta toimimattomasta lattialämmityksestä. Onnistuneiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjä joutui suorittamaan huomattavasti pienemmän summan hinnanalennusta, kuin mitä ostajat olivat vaatineet. Etelä-Karjala, 2/2020.

 • Autokaupan riita: Avustimme arvokkaan hyötyajoneuvon ostajaa tilanteessa, jossa ajoneuvo oli pian kauppojen jälkeen osoittautunut vialliseksi. Asia saatiin sovittua siten, että myyjä vastasi kaikista korjauskustannuksista sekä tarjosi asiakkaallemme sijaisauton korjausten ajaksi. Satakunta, 2/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asunto-osakkeiden ostajana toiminutta asiakastamme tilanteessa, jossa kaupan kohteena olleessa huoneistossa oli kauppojen jälkeen havaittu poikkeuksellisen laajoja kosteusvaurioita ja rakennusvirheitä. Onnistuimme saavuttamaan asiassa kaupan purun asiakkaamme hyväksi ilman käräjäoikeuden pääkäsittelyä. Lappi, 2/2020.

 • Asuntokauppariita: Edustimme asunto-osakkeiden myyjänä toimineen kuolinpesän osakkaita tapauksessa, jossa kaupan kohteena olleessa huoneistossa oli ostajan toimesta löydetty virheitä. Onnistuimme sopimaan asian pienellä hinnanalennuksella ilman oikeudenkäyntiä. Helsinki, 2/2020.

 • Asuntokauppariita: Edustimme omakotitalon ostajaa tilanteessa, jossa kiinteistössä oli kauppojen jälkeen havaittu alapohjan vaurioita. Onnistuimme neuvottelemaan merkittävän hinnanalennuksen asiakkaamme hyväksi ilman oikeudenkäyntiä. Lappi, 2/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme ostajaa tapauksessa, jossa asunto-osakkeiden kaupan jälkeen huoneistossa oli ilmennyt kosteusvaurioita. Onnistuimme neuvottelemaan myyjiltä hinnanalennuksen sen lisäksi, että taloyhtiö korjasi vauriot. Helsinki, 2/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme omakotitalon myyjänä toiminutta asiakastamme, jolta ostajat vaativat hinnanalennusta eteisen lattian väitetyn mikrobivaurion vuoksi. Onnistuimme tyrmäämään ostajien esittämät vaatimukset täysin, ja ostajat luopuivat vaatimuksistaan. Varsinais-Suomi, 1/2020.

 • Asuntokauppariita: Edustimme kiinteistön myyjänä toiminutta asiakastamme tilanteessa, jossa ostajat vaativat häneltä kaupan purkua kiinteistön alapohjan varsin laajan homevaurion vuoksi. Onnistuimme torjumaan kaupan purkamisen, ja asia saatiin sovittua hinnanalennuksella. Kainuu, 1/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme rivitalohuoneiston ostajapariskuntaa tapauksessa, jossa kylpyhuoneen lattialämmitys osoittautui virheelliseksi. Lyhyiden sovintoneuvottelujen tuloksena myyjä suostui palauttamaan asiakkaillemme hinnanalennuksena lattialämmityksen korjauskustannusten määrän. Helsinki, 1/2020.

 • Asuntokauppariita: Avustimme omakotitalon ostajana ollutta asiakastamme tilanteessa, jossa kiinteistön routaeristys oli osoittautunut virheelliseksi. Sovintoneuvottelujen tuloksena myyjä suoritti asiakkaallemme tuntuvan hinnanalennuksen, 1/2020.

 • Asuntokauppariita: Neuvoimme omakotitalon ostajana ollutta asiakastamme tapauksessa, jossa kiinteistön alapohjasta löytyi kosteusvaurio. Sovintoneuvottelujen jälkeen kiinteistön myyjä palautti kauppahinnasta noin 10 %, jolla asiakkaamme sai katettua alapohjan korjauskustannukset, 12/2019.

 • Asuntokauppariita: Avustimme rivitalon ostajana ollutta asiakastamme tapauksessa, jossa huoneiston valesokkelirakenteesta ja alapohjasta löytyi kosteusvauriot. Saavutimme asiakkaallemme merkittävän hinnanalennussumman sovinnollisesti ilman oikeudenkäyntiä, 11/2019.

 • Asuntokauppariita: Avustimme omakotitalon myyjänä ollutta asiakastamme ostajien esittämää kaupanpurkuvaatimusta koskeneessa tilanteessa. Asia sovittiin ilman oikeudenkäyntiä myyjän suorittamalla hinnanalennuksella, josta kuitenkin myyjän vakuutusyhtiö lopulta sitoutui maksamaan suurimman osan, 10/2019.

 • Asuntokauppariita: Edustimme vapaa-ajanasunnon hankkinutta asiakastamme riitatilanteessa, joka koski kiinteistön alapohjan homevauriota. Sovintoneuvottelujen tuloksena myyjät suorittivat asiakkaallemme merkittävän hinnanalennuksen, 10/2019.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asiakastamme omakotitalon kauppaa koskeneessa riitatilanteessa. Ostajana toiminut asiakkaamme oli havainnut kiinteistössä kosteusvaurion, jonka johdosta myyjä sitoutui suorittamaan asiakkaallemme tuntuvan hinnanalennuksen, 10/2019.

 • Työntekijän oikeudet: Avustimme asiakastamme menestyksekkäästi työsuhteen päättämistä koskeneissa sopimusneuvotteluissa. Onnistuimme varmistamaan asiakkaallemme useiden kuukausien palkkaa vastaavat korvaukset, 10/2019.

 • Asunto-osakeyhtiölaki: Neuvoimme asiakastamme taloyhtiön korjausvelvollisuutta koskeneessa kysymyksessä, 10/2019.

 • Sopimusoikeus: Avustimme asiakastamme perusteettoman edun palauttamista koskeneessa riita-asiassa käräjäoikeudessa. Asia sovittiin ennen käräjäoikeuden pääkäsittelyä siten, että vastapuoli sitoutui suorittamaan asiakkaallemme kymmenientuhansien eurojen korvauksen, 10/2019.

 • Sopimusoikeus: Edustimme asiakastamme sopimuksen perustuvaa velkasuhdetta koskeneessa riita-asiassa käräjäoikeudessa. Asia sovittiin osapuolia varsin tyydyttävällä ennen käräjäoikeuden pääkäsittelyä, 9/2019.

 • Liikennerikos: Edustimme asiakastamme menestyksekkäästi väitettyä liikennerikosta koskeneessa asiassa. Asiakkaamme syytteet hylättiin käräjäoikeuden päätöksellä ja päätös jäi lainvoimaiseksi, 9/2019.

 • Vuokralaisen oikeudet: Avustimme vuokralaista vuokrasuhdetta koskeneessa riitatilanteessa, 9/2019.

 • Sopimusoikeus: Avustimme asiakastamme konsulttipalkkioita koskeneessa riita-asiassa käräjäoikeudessa. Käräjäoikeus ratkaisi asian asiakkaamme hyväksi ja tuomio jäi lainvoimaiseksi, 9/2019.

 • Asuntokauppariita: Edustimme ostajana toiminutta asiakastamme omakotitalon kauppaa koskeneessa riidassa. Asiakkaamme oli taloon muutettuaan havainnut rakennuksen katossa virheitä. Myyjä joutui lopulta suorittamaan asiakkaallemme tuntuvan hinnanalennuksen, 8/2019. 

 • Asuntokauppariita: Edustimme ostajana toiminutta asiakastamme kiinteistön kauppaa koskeneessa riidassa. Asiakkaamme oli taloon muutettuaan havainnut rakennuksen putkistossa vaurioita. Myyjä joutui suorittamaan asiakkaallemme tuntuvan hinnanalennuksen, mutta oikeudenkäynniltä vältyttiin, 8/2019.

 • Vahingonkorvausoikeus: Avustimme asiakastamme menestyksekkäästi vahingonkorvauksen saamisessa naapurin taloyhtiöltä, kun puu oli kaatunut asiakkaamme auton päälle ja taloyhtiö kiisti korvausvastuunsa, 8/2019.

 • Asuntokauppariita: Edustimme asiakkaitamme omakotitalon kauppaa koskeneessa riidassa. Asiakkaamme olivat havainneet talossa laajan kosteusvaurion sekä rakennusvirheitä. Onnistuimme saavuttamaan tilanteessa kaupan purkamisen, jossa myyjät palauttivat talon kauppahinnan sekä suorittivat asiakkaillemme myös vahingonkorvausta, 8/2019.

 • Työoikeus: Avustimme yhdysvaltalaista huippukokkia työluvan saamisessa Suomeen, 6/2019.

 • Asuntokauppariita: Avustimme asiakkaitamme omakotitalon kauppaan liittyvässä riitatilanteessa, jossa ostajina toimineet asiakkaamme olivat havainneet talon alapohjassa kosteusvaurion. Myyjät joutuivat lopulta suorittamaan asiakkaillemme kymmenientuhansien eurojen suuruisen hinnanalennuksen, 6/2019.

 • Kuluttajansuoja: Avustimme asiakastamme tapauksessa, jossa puhelinyhtiö vaati häntä suorittamaan selkeästi perusteettomia laskusaatavia. Puhelinyhtiö luopui lopulta kaikista vaatimuksistaan, 5/2019.

 • Omakotitalon rakentamiseen liittyvä riita: Edustimme onnistuneesti asiakastamme ojankaivuutöihin liittyvässä riita-asiassa, jossa rakennusyhtiö vaati asiakkaaltamme noin 50.000 euron suoritusta. Sovintoneuvottelujen tuloksena saimme vaatimuksen putoamaan noin viidesosaan alkuperäisestä, 5/2019.

 • Asuntokauppariita: Avustimme myyjänä toiminutta asiakastamme kiinteistön lämmitysjärjestelmää koskeneessa riitatilanteessa. Asia saatiin lopulta sovittua siten, että asiakkaamme suoritti ostajille vain hyvin nimellisen korvauksen ja oikeudenkäynniltä vältyttiin, 5/2019.

 • Vahingonkorvausoikeus: Neuvoimme asiakastamme korvausten saamisessa vakuutusyhtiöltä asunnossa sattuneen putkivuodon jälkeen, 4/2019.

 • Asunto-osakeyhtiölaki: Avustimme menestyksekkäästi asiakkaitamme huoneiston vesivahinkoa koskevassa korvauskysymyksessä, 4/2019.

 • Testamentin moite: Avustimme asiakastamme testamentin moittimista koskeneessa asiassa, 4/2019.

 • Asuntokauppariita: Edustimme asunnon myyjänä toiminutta asiakastamme tilanteessa, jossa ostaja oli ilman lainmukaista syytä peruuttanut sitovan ostotarjouksen, 4/2019.

 • Työoikeus: Avustimme menestyksekkäästi asiakastamme maksamattomien provisiopalkkojen perinnässä, 3/2019.

 • Asuntokauppariita: Avustimme omakotitalon myyjänä toiminutta asiakastamme puolustaessamme häntä ostajien esittämää hinnanalennusvaatimusta vastaan. Onnistuimme torjumaan ostajien vaatimukset ilman oikeudenkäyntiä lähes täysimääräisesti, ja asiakkaamme suoritti hinnanalennusta lopulta vain alle 10 % siitä, mitä ostajat olivat häneltä alunperin vaatineet, 3/2019.

 • Työoikeus: Avustimme asiakastamme tämän kohdistaessa työsuhteen päättymiseen liittyviä vaatimuksia entiseen työnantajaansa. Onnistuimme turvaamaan asiakkaallemme useamman kuukauden palkkaa vastaavat lisäkorvaukset ilman oikeudenkäyntiä, 3/2019.

 • Vahingonkorvausoikeus: Avustimme taloyhtiön pihalla liukastunutta asiakastamme korvausten vaatimisessa taloyhtiöltä. Asiakkaamme sai lopulta täyden korvauksen, missä auttoi taloyhtiöllä ollut laaja tapaturmavakuutus, 3/2019.

 • Työoikeus: Avustimme asiakastamme työsuhteen päättämistä koskeneissa sopimusneuvotteluissa. Onnistuimme turvaamaan asiakkaallemme noin vuoden palkkaa vastaavat korvaukset, 2/2019.

 • Testamentin moite: Neuvottelimme kuolinpesän osakkaana olleelle asiakkaallemme tuntuvan sovintosumman testamentin moitetta koskeneessa tapauksessa, 1/2019.

 • Sopimusriita: Neuvottelimme palveluntarjoajana toimineelle asiakkaallemme edullisen sovintosopimuksen ennen käräjäoikeuden pääkäsittelyä, 1/2019.

 • Asuntokaupan virhe: Voitimme omakotitalon ostajana olleen asiakkaamme jutun käräjäoikeudessa. Myyjä tuomittiin maksamaan tuntuva hinnanalennus, 1/2019.

 • Asuntokaupan virhe: Neuvottelimme kiinteistön myyjänä toimineen asiakkaamme kannalta positiivisen sovintosopimuksen hovioikeudessa, 12/2018.

 • Vuokralaisen häätöasia: Avustimme vuokranantajana toimivaa asiakastamme vuokralaisen häätöä koskeneessa asiassa käräjäoikeudessa, 12/2018.

 • Asuntokaupan virhe: Neuvottelimme kiinteistön myyjänä toimineen asiakkaamme kannalta positiivisen sovintosopimuksen hovioikeudessa, 12/2018.

 • Velkomus: Huolehdimme velkojana toimineen asiakkaamme etujen toteutumisesta käräjäoikeudessa, 12/2018.

 • Asuntokaupa virhe: Neuvottelimme asunnon ostajana olleelle asiakkaallemme merkittävän hinnanalennuksen ilman oikeudenkäyntiä, 11/2018.

 • Työoikeus: Avustimme äitiysvapaalta palaamassa ollutta asiakastamme työsuhteen päättämissopimusta koskeneissa neuvotteluissa suurta pörssiyhtiötä vastaan. Asiakkaallemme myönnettiin lopulta 6 kuukauden palkkaa vastaava sovintosumma, 11/2018.

 • Työntekijän oikeudet: Avustimme kahta siivoojana työskennellyttä asiakastamme palkkasaatavia koskeneessa asiassa. Käräjäoikeus ratkaisi asian päämiestemme hyväksi, 10/2018.

 • Asuntokaupan virhe: Neuvottelimme asunnon ostajana olleelle asiakkaallemme merkittävän sovintosumman ilman oikeudenkäyntiä, 9/2018.

 • Työoikeus: Avustimme kahta myymälätyöntekijää perusteetonta irtisanomista koskeneessa asiassa. Käräjäoikeus ratkaisi asian päämiestemme hyväksi, 9/2018.

 • Velkomus: Edustimme velallista asiakastamme sovintoneuvotteluissa, joissa onnistuimme saavuttamaan päämiehemme kannalta edullisen sovintosopimuksen, 9/2018.

 • Työoikeus: Avustimme kuljetusalalla työskentelevää asiakastamme riita-asiassa käräjäoikeudessa. Työantaja tuomittiin suorittamaan asiakkaallemme tuntuva korvaus työsuhteen perusteettomasta päättämisestä, 8/2018.

 • Liikennerikos: Edustimme liikenneturvallisuuden vaarantamisesta syytettyä asiakastamme käräjä- ja hovioikeuksissa. Asiakkaamme selvisi asiasta lopulta päiväsakoilla, 8/2018.

 • Työoikeus: Avustimme kahta kuljetusalalla työskentelevää asiakastamme työoikeudellisessa riita-asiassa käräjäoikeudessa. Vastapuoli tuomittiin lopulta suorittamaan asiakkaillemme korvaukset työsuhteen päättämisestä ja maksamattomista palkoista, 8/2018.