Käytetyn auton virhe

Käytetyn auton virhe

Mikäli olet ostanut käytetyn auton ja siinä ilmenee vika tai virhe, voi sinulla olla oikeus saada korvausta joko myyjältä tai, mikäli auton takuu on voimassa, takuunantajalta. Havaitusta viasta on reklamoitava myyjälle viipymättä.
Myyjä vastaa yleensä käytetyn auton virheestä, jos auto ei vastaa niitä tietoja, joita myyjä on autosta antanut taikka jos auto on olennaisesti huonommassa kunnossa, kuin ostajalla on ollut aihetta olettaa. Virheen perusteella ostajalla on oikeus saada virhe korjatuksi, saada hinnanalennusta tai purkaa kauppa.
Epäiletkö, että ostamassasi käytetyssä autossa on virhe? Koti- tai ajoneuvovakuutukseesi kuuluva oikeusturvaosa kattaa yleensä lakimieskulusi auton kauppaan liittyvässä riitatilanteessa. Ota yhteyttä ja pyydä tilannettasi koskeva maksuton alkukartoitus!

Tutustu viimeisimpiin onnistumisiimme autokauppariidoissa tästä.

 

Koti- tai autovakuutus kattaa yleensä lakimieskulut

Koti- tai ajoneuvovakuutukseesi kuuluva oikeusturvaosa kattaa yleensä lakimieskulusi auton kauppaan liittyvässä riitatilanteessa. Ota yhteyttä ja pyydä tilannettasi koskeva maksuton alkukartoitus!
Puh. 0400 4304 25 tai matti.kari@laatujuristit.fi (Matti Kari, lakineuvoja). Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön täyttämällä oheisen lomakkeen tai lähettämällä WhatsApp-viestin painamalla napista.